General

Mitä ottaa huomioon lasten tuomisesta juhliin?

Juhlimisessa lasten kanssa on omat haasteensa, jotka kaikki vanhemmat ovat kohdanneet jossain vaiheessa lastensa ollessa pieniä. Miten nauttia itse juhlasta ja saada oma juhlafiilis ylle, kun jaloissa roikkuu pieni kiukkupussi tai kokonainen lapsikatras? Lapset ja juhlat näyttävät monen silmissä haastavalta yhtälöitä, mutta todellisuudessa lapsien vieminen juhliin on kuviteltua helpompaa. Nämä vinkit kannattaa ottaa huomioon lasten kanssa juhliessa.

  1. Lapset kannattaa pukea mukaviin vaatteisiin ja juhliin ottaa mukaan vaihtovaatteet. Juhlavaatteet voivat sotkeutua helposti, joten juhliin kannattaa aina ottaa mukaan vaihtovaatteet perheen pienimmille. Lasten juhlamekot ovat tänä päivänä kauniita ja käytännöllisiä, toisin kuin aiempina vuosikymmeninä tyylin mennessä mukavuuden edelle.
  2. Pukeudu myös itse mukavasti, jotta lasten kanssa liikkuminen sujuu ongelmitta. Lapsen kantaminen sylissä helpottuu, jos päälle pukee kevyet juhlavaatteet, jotka eivät rypisty ja joissa liikkuminen on itselle helppoa. Lyhyt minimekko tai stilettikorot eivät ole paras vaihtoehto juhliin, joihin otat mukaan lapsesi. Myös monet naisten juhlamekot ovat tänä päivänä mukavia päällä ja ne on tehty kestävistä materiaaleista.
  3. Ota mukaan sopivaa evästä lapsille. Lapsille tulee helposti nälkä eivätkä lapset arvosta kaikkia juhlaruokia. Ennen juhlia kannattaa ottaa selvää onko lapsia huomioitu juhlamenussa ja sen perusteella viedä omaa evästä mukaan. Sokerista jälkiruoat eivät sovi päivän ainoaksi ruoaksi, vaikka lapset niistä pitävätkin, sillä sokeri heiluttaa verensokeria ja lapsen energiatasoa.
  4. Opeta lapsilleen hyvät käytöstavat. Käytöstavat ovat kaiken a ja o ja ne kannattaa opetella lapsille ennen juhlia. Hyvin käyttäytyvien lasten kanssa on helpompi juhlia, joten teet todellisen karhunpalveluksen itsellesi jos opetat lapsillesi hyvät käytöstavat.
  5. Ota mukaan viihdykettä lapsille. Lapsen mielestä juhlissa voi helposti tulla tylsää jos he joutuvat vierestä seuraamaan aikuisten juttuja ilman minkäänlaista omaa viihdykettä. Lapselle kannattaakin ottaa juhliin mukaan kirja, tabletti tai jokin muu pieni lelu, jonka lapselle voi antaa käyttöön.
  6. Lapsille kannattaa pukea mukavat juhlakengät jalkaan. Laadukkaat kengät ovat hyvät jalassa ja niissä jaksaa juhlia koko päivän. Lasten juhlakengät kannattaa ostaa kaupasta, joka on erikoistunut lasten kenkien myymiseen ja jossa työntekijät osaavat auttaa sopivan kenkäparin ostamisessa.
  7. Jos juhlapaikalle on pitkä matka, ota lapsille matkalle mukaan eväitä ja viihdykettä. Juhlia jaksaa kauemmin, jos matka juhlapaikalle ei ole tuntunut puuduttavalta.
  8. Lapset väsyvät helposti, joten mahdollisuus pienten päiväunien pitämiseen kannattaa tiedustella etukäteen juhlien järjestäjältä. Pieni levähdyspaikka on usein mahdollista järjestää juhlissa.
  9. Lapsista ei kannata stressata liikaa, sillä usein juhlissa on muitakin lapsia, joiden kanssa omat lapset voivat leikkiä. Näin vanhemmille jää aikaa nauttia juhlista myös keskenään ilman huolta siitä, tylsistyvätkö lapset kesken juhlan.
  10. Nauti juhlista ja lapsiesi seurasta, sillä vain siten päivästä tulee aidosti erityinen ja mieleenpainuva. Perhejuhlat ovat erityinen tapahtuma, joita on mukava muistella jälkikäteen. Parhaisiinsa pukeutuminen koko perheen voimin on asia, josta ei pääse nauttimaan joka päivä. Siksi juhlista kannattaa ottaa kaikki irti ja muistaa, että mitä isompi joukko, sitä paremmat juhlat.

Vinkeillämme lasten viemisestä juhliin tulee helpompaa ja jokainen perheenjäsen pääsee nauttimaan juhlista ilman ylimääräisiä paineita. Lapset viihtyvät juhlissa siinä missä aikuisetkin ja hyvin menneet juhlat jäävät mieleen rakkainta muistoina, joita on myöhemmin mukava muistella koko perheen voimin. Valokuvien ottaminen juhlissa kannattaa myös, sillä niitä on kiva katsella lasten kasvettua yhdessä

Related posts

5 ‘Out of the Box’ Stag Do Ideas For The Under 30s

Admin

Credit Unions vs. Banks: How to Decide

Admin

How to Find a Best Hair Salon in Your Area

Admin

Leave a Comment